B&B of woning

B&B Lyemersch

PRIJS VANAF €145,-

“De B&B bevind zich in het voorhuis van onze woonboerderij (68,5 m²) en is geheel privé voor u, met een eigen tuin (600 m²) en prachtig uitzicht. Naast een slaapkamer met comfortabel tweepersoonsbed en een aparte badkamer, is er een ruime woonkamer met twee (slaap)banken en een grote leefkeuken.

In de woonkamer kunt u onder het genot van een kopje koffie, die u zelf kunt zetten met de Nespresso Vertuo of filterkoffie, een televisieprogramma kijken of een film via Netflix. De woonkeuken is van alle gemakken voorzien. U kunt zelf koken wanneer u wilt, en gezellig met elkaar aan de tafel eten en van het uitzicht genieten.

De slaapkamer is voorzien van een boxspring en een 2-persoons of twee 1-persoons 4-seizoenen dekbed. In de hal van het voorhuis bevindt zich de wastafel en de badkamer met toilet en regendouche. Er zijn handdoeken, een föhn, maar ook handzeep, bodywash en shampoo van ” The Gift Label” in een heerlijke geur. We hopen dat u zo een fijn, ontspannen verblijf bij ons heeft.

Ontbijt

PRIJS €13,50 p.p.p.n.

Bij B&B Lyemersch heeft u de mogelijkheid om het ontbijt los te boeken. Het ontbijt bestaat uit o.a. bruine en witte luxe broodjes, croissants, beschuit, eitjes van eigen kippen, kaas en yoghurt, ambachtelijk bereid door Melkveehouderij Rosendaal uit de buurt. Twee soorten vleeswaren, twee soorten zoet beleg, granola, fruit, koffie, thee, melk en jus d’ Orange.
Wanneer u een allergie heeft dan kunnen we samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Laat het ons weten!